‘Ik vind het moeilijk om hulp te zoeken en mijn verhaal te doen.’

‘Ik ben niet altijd in de stemming om langs te komen, maar zou wel coaching willen.’

‘Ik durf niet buiten de deur om persoonlijke hulp te zoeken.’

‘Ik kan persoonlijke begeleiding niet betalen.’

Allemaal redenen om geen hulp te zoeken terwijl je dat wél zou willen. Coaching of therapie na een destructieve relatie is niet vreemd. Net als van een verslaving, een depressie of burn-out moet je ervan herstellen!

Geweld in je relatie, op welke manier dan ook, heeft je ook van binnen beschadigd. Net als de buitenkant van je lichaam die herstelt van blauwe plekken, moet ook de binnenkant herstellen. Het verschil is dat blauwe plekken vooral tijd nodig hebben om te helen. Maar de littekens op je hart, in je hoofd en in je ziel hebben meer zorg en aandacht nodig.

Daarom heb ik mijn coaching aanbod zo aangepast dat er voor iedereen een mogelijkheid is om ondersteuning te krijgen!

Wat heb ik aangepast?

  • Je kunt nu ook bellen, mailen, FaceTimen/Skypen en uiteraard ook nog steeds langskomen voor coaching of therapie.
  • Je bepaalt zelf hoeveel tijd je nodig hebt en die kun je besteden in de contactvorm of -vormen die jij het prettigst vindt!
  • het telefonische kennismakingsgesprek is gratis!

Aanbieding: omdat deze begeleidingsvorm voor mij ook nieuw is, krijgen de eerste 10 vrouwen (of mannen) die meedoen 15% korting!

Kijk nu op de site welke mogelijkheden er zijn.

Wil je gebruik maken van de korting? Vul het contactformulier in zodat ik je terug kan bellen en jij nog voor de zomervakantie kunt beginnen en een start kunt maken in jouw proces naar heling! Ook als je nog vragen hebt, kun je het formulier invullen, dan bel of mail ik je terug.

Tot mails, bels of ziens!

Groetjes, Ellen

Pin It on Pinterest