Gratis 5-stappenplan Geluk na Geweld

Durf jij te geloven in geluk na geweld?
Laat je verleden los en zet de eerste stap.

Zelf ben ik ook slachtoffer geweest van geweld in mijn vorige huwelijk en ik weet maar al te goed hoeveel invloed dat heeft. Vooral de kleinerende opmerkingen en het onvoorspelbare en manipulatieve gedrag zorgden ervoor dat mijn zelfvertrouwen daalde tot bijna nul.

Inmiddels heb ik het verleden achter me kunnen laten en heeft het geen invloed meer op mijn leven. Ik durf ik weer gelukkig te zijn met wie ik ben. Ik voel me zelfverzekerd en bevrijd van alles wat ik mee heb gemaakt.

Herken je jezelf hierin?

Er is iets wat je tegen houdt om echt te genieten.

Je voelt je leeg, kleurloos en vlak

Je voelt dat er iets iets beschadigd van binnen

Je ervaart soms nog schaamte of schuldgevoel

Je hoofd zit vol met gedachtes en het lukt niet om te ontspannen

Verlang je ook naar:

Meer positiviteit in je leven?

Los kunnen laten van je verleden?

Vertrouwen in de toekomst?

Meer geluk?

Rust in je hoofd en lichaam?

Meer grip op je leven en emoties?

Zet dan vandaag nog de eerste stap en laat het geluk weer toe in je leven.

Ontvang tips, motivatie en inspiratie voor:

  • Meer positiviteit en geluk in je leven

  • Meer vertrouwen in jezelf en je toekomst

  • Meer invloed op je eigen leven

  • Rust in je hoofd en lichaam

Meld je aan en ontvang direct de eerste tip uit het stappenplan Geluk na Geweld!

Stap voor stap ontvang je de volgende 4 delen en leer je hoe ik dat heb gedaan.

Pin It on Pinterest